Bryn

Næsten alle slags bryn kan justeres, korrigeres, formes og forbedres ved hjælp af Permanent Makeup, således at man opnår et mere harmonisk og æstetisk korrekt bryn eller blot mere volumen og tekstur.

Årsagerne til at man ønsker at få udført Permanent Makeup kan være mange – det kan skyldes mangelfuldt eller sparsom hårvækst på brynene, det kan også skyldes overplukning eller helbredsmæssige årsager og for nogen handler det blot om af få tilført mere volumen til et ellers fint bryn. Uanset årsag, så er vi specialister i de muligheder der findes indenfor Permanent Makeup, til ethvert problem eller ønske.

Det er dog vigtigt at forventnings-afstemme samt være indforstået med følgende, inden at man vælger at få foretaget en behandling:

  • Formålet med Permanent Makeup er ikke at erstatte en forholdsvis kraftig optegning af bryn med makeup.
  • Permanent Makeup er bedst egnet til at forbedre og forme et bryn på naturlig vis og vil aldrig kunne konkurrere med almindelig makeup i farvestyrke og udtryk.

Dette er vigtigt at understrege, så man ikke bliver skuffet. Er man vant til at tegne sine bryn forholdsvis markant op, så vil man altså således ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det hurtigere og nemmere, da formen er lavet og man således blot behøver at fylde ekstra farve ovenpå. Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med at man som udgangspunkt ikke kan udøve mirakler på 1 behandling og at et behandlingsforløb altid består af flere behandlinger, inden at man ser et jævnt og færdigt resultat efter heling.

Et almindeligt forløb, fra start til færdigt resultat, er typisk på 3 behandlinger med 6-10 ugers interval, men det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes at vi alle reagerer vidt forskelligt, grundet hudtype, helbred, unik kropskemi, livsstil etc. Ethvert behandlingsforløb er således individuelt og man kan ikke sammenligne med andres resultater, medmindre at man har præcis samme udgangspunkt, dvs.: identiske bryn, knoglestruktur, ansigtsform, hudtype, hud tilstand, kropskemi etc. – altså er det helt umuligt. (Læs generel info om Permanent makeup her på siden for mere info om dette.)


Skyggelægning af bryn
(Powderbrows, Ombre brows, shading)

Skyggelægning af bryn dækker over alle begreber indenfor shading-kategorien, hvor vi deponerer farve i en formgivende flade under hårene, med en PMU maskine. Skyggelægning kan således laves i flere udgaver og i forskellige grader af intensitet. Hos Elite Scandinavia bestræber vi os dog altid, på at opnå et naturligt og æstetisk resultat, tilpasset individuelt til vores kunder.

Vi gør opmærksom på, at resultatet ved denne behandling, vil se forholdsvis mørkt og markant ud lige efter behandlingen og en lille uge frem, da hele huden bliver pigmenteret. Dette vil aftage med op til 50% når brynet er helet.

Soft shading
Farven deponeres, som et meget let og transparent look – som et diskret farveslør bag egne hår for at forme brynet. Kan sidestilles med det look man opnår efter en alm. farvning med brynfarve. Dette look er velegnet til dig, som har en relativ god hårvækst på brynene uden store manglende områder.
Medium shading
Farven deponeres således at man opnår et semi-transparent look, med lidt mere dække evne. Dog vil looket altid laves med en blød start samt bløde kanter i kombination med soft shading. Dette look er velegnet til dig, som mangler lidt tæthed i brynene og til dig som oplever en udtynding af hårvækst i områder af brynet.
Full shading
En mere dækkende deponering af farve, dog stadig med toning i starten af brynet og bløde kanter i form af soft/medium shading. Dette look er velegnet til dig, som har ingen/meget sparsom hårvækst eller som har områder i brynet uden hårvækst som skal blendes samme med områder med hårvækst. Dette er også et velegnet look, til dig, som tegner dine bryn til dagligt og ønsker et mere defineret udtryk.
Priser / Majken Villefrance
1. behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling)5500 kr.
2. behandling 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 3000 kr.
3. behandling 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)2500 kr.
Priser/ Cilla, Agneta, Line, og Karina
Konsultation350 kr.
1. behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling)4500 kr.
2. behandling: 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 2500 kr.
3. behandling: 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 2000 kr.

Hairstrokes / Microblading

Brynet designes og formes ved at farven deponeres således at det ligner små hårstrå. Disse pigmenteres ind imellem dine egne hår og på områder hvor du mangler hår. Denne behandling giver form og fylde til dit eksisterende bryn og kan laves i flere udgaver, både ifht opbygningen af hårstrå, som altid tilpasses den naturlige groretning, men også i tæthed og udtryk.

Denne behandling laves med den manuelle metode – Microblading. OBS: Vi gør opmærksom på at microblading ikke er velegnet til meget en sensitiv hudtype og ej heller ved en fedtet/olieret hud samt ved en meget sart atrofisk hud. Til disse hudtyper vil skyggelægning give et langt bedre og mere naturligt resultat.

For at undgå problematikker vedr hudtype og microblading, så screener vi alle kunder inden en microblading behandling. Dette gøres ved en konsultation eller via fremsendelse af tydelige billeder inden behandling.

Microblading Light
Her deponeres hårstråene med en vis afstand for et lettere og mere luftigt look. Dette er en velegnet behandling til dig, som selv har en del hårvækst i dine bryn og derfor ikke har behov for at der overfyldes med ekstra ”hår”. Formålet er således at forme brynet og give lidt ekstra fylde og volume. Dette er også velegnet til dig, som har sparsom hårvækst og ikke ønsker et alt for markant look, eller blot ønsker at starte forsigtigt ud.Bemærk at denne behandling ikke er velegnet på sarte eller olierede hudtyper.
Microblading Full
Her placeres hårstråene lidt tættere på hinanden og vil således give en mere fyldigt og markant resultat. Dette look er velegnet til dig, som har sparsom med hårvækst på hele eller dele af brynene og derfor har brug for at få fyldt brynet mere ud. Det er også velegnet til dig, som blot ønsker et mere fyldigt og voluminøst udtryk, dog vil det naturlige udgangspunkt altid være afgørende for hvor tæt vi lægger hårene.Bemærk at denne behandling ikke er velegnet på sarte eller olierede hudtyper.
Priser / Majken Villefrance
1. behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling)5500 kr.
2. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)3000 kr.
3. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)2500 kr.
Priser/ Cilla, Line & Agneta
Konsultation350 kr.
1. behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling)4500 kr.
2. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)2500 kr.
3. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)2000 kr.

Hybrid brows
(kombination af hairstrokes og shading)

Ved Hybrid brows kombineres hairstrokes og shading/skyggelægning med det formål at blene hårstråene bedre ind i et naturligt bryn med hel eller delvis mangelfuld hårvækst. Vi anbefaler således ofte denne kombination til dig, som mangler alle dine hår eller hvis der er større områder uden hårvækst i brynet.

OBS: Vi gør opmærksom på at Hybrid brows ikke er velegnet til meget en sensitiv hudtype og ej heller ved en fedtet/olieret hud samt ved en meget sart atrofisk hud. Til disse hudtyper vil skyggelægning give et langt bedre og mere naturligt resultat.

For at undgå problematikker vedr. hudtype til denne behandling, så screener vi alle kunder inden en eventuel behandling. Dette gøres ved en konsultation eller via fremsendelse af tydelige billeder inden behandling.

Hybrid Light
Denne behandling er velegnet til dig, som har en hel eller delvis mangelfuld hårvækst på dine bryn, men som ønsker et meget let og naturlig resultat. Hårstråene placeres med lidt afstand og shadingen laves i soft/medium.Bemærk at denne behandling ikke er velegnet på sarte eller olierede hudtyper.
Hybrid Full
Denne kombination er i særdeleshed velegnet til dig som har områder med meget hår og andre områder helt uden hår i brynet. Her benytter vi kombinationen til at udjævne de forskelle der kan være i denne type bryn med pletvise mangler i hårvæksten, som ofte skyldes overplukning af hårvæksten i områder, der ikke skulle have været fjernet.Bemærk at denne behandling ikke er velegnet på sarte eller olierede hudtyper.
Priser / Majken Villefrance
1. behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling)6000 kr.
2. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)3000 kr.
3. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 2500 kr.
Priser / Cilla, Line & Agneta
Konsultation350 kr.
1. behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling)5000 kr.
2. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve)2500 kr.
3. behandling 8-10 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 2000 kr.