Majken Villefrance

Elite artist & Master træner

Majken Villefrance er ejer og grundlægger af Elite Scandinavia og fungerer således som primus motor for udviklingen af forretningen, behandlingerne og kurserne, dog i tæt samarbejde med resten af teamet i Elite Scandinavia.

Majken har været aktiv i skønhedsbranchen i mere end 19 år, som både makeup artist, vippetekniker og kosmetolog, men har de seneste 13 år udelukkende beskæftiget sig med Permanent makeup, både i form af behandlinger og som underviser, i både Danmark og udlandet.

Majken har ligeledes, flere gange, været inviteret som speaker på PMU konferencer i både Holland og USA. Herhjemme i Danmark er hun en særdeles efterspurgt behandler og har således flere års ventetid. Majken fungerer fortsat som underviser på få udvalgte kurser og ved perfektions træning.

Min vision med Elite Scandinavia har været at skabe et solidt og stærkt team af dygtige artister og undervisere som brænder for deres fag, et team med en høj faglighed, og et uovertruffen håndværksmæssig kunnen samt et positivt og favnende livssyn.

Ønsket er således at levere den bedst mulige service, at levere tilfredsstillende resultater af højeste kvalitet med kunden i centrum, at give informativ og brugbar rådgivning samt inspirerende og lærerig undervisning for elever og efterfølgende support hvor hjertet er med og alle føler sig velkommen, forstået og løftet på deres vej ind i faget. Grundstenen i dette har været sammensætningen af de helt rigtige mennesker, som deler denne vision med mig, og som yder deres absolut bedste hver eneste dag.

Dette er min hjerte business.

I al taknemmelighed
Majken Villefrance