Undervisere

Majken Villefrance

Elite artist & Master træner
Majken er uddannet Kosmetolog med speciale i avanceret hudterapi og derudover er hun en erfaren Makeup artist. Disse uddannelser giver hende en enorm fordel indenfor hendes arbejde med Permanent Makeup. Som Makeup artist igennem 15 år har hun et særdeles godt kendskab til morfologi, ansigtsformer, øjenformer og æstetiske principper indenfor placering af bryn, eyeliner og læber/konturer.

Michella

Artist
Elite Artist Michella ? Michella er uddannet vippetekniker og PMU artist. Michella er uddannet i Permanent Makeup hos Elite Scandinavia i 2019 og hun blev håndplukket af Majken selv, grundet hendes store naturtalent. Hun er perfektionist til fingerspidserne og hun sætter barren højt i alt hvad hun foretager sig og lever således fuldt ud op til den høje standard og kvalitet vi bestræber os på at opretholde i alle vores behandlinger hos Elite Scandinavia. Michella tilbyder Powder/Ombre brows, alle læberbehandlinger, samt eyeliner.

Cilla

ARTIST
Cilla er uddannet kosmetiker og har således en grundig viden omkring hud, som har stor betydning i arbejdet med Permanent Makeup. Hun har arbejdet med permanent makeup siden 2015 og er uddannet PMU artist hos Majken. Cilla er yderst servicemindet og perfektionistisk og man kan være sikker på en grundig vurdering og rådgivning. Hun arbejder primært med maskine og laver således Powderbrows, Ombrebrows, Microblading, Hairstrokes og alle læbebehandlinger, samt eyeliners. Cilla er meget vellidt af kunder og kollegaer for hendes varme, positive og smilende gemyt.