Elite Team

Majken Villefrance

Elite artist & Master træner
Majken er uddannet Kosmetolog med speciale i avanceret hudterapi og derudover er hun en erfaren Makeup artist. Disse uddannelser giver hende en enorm fordel indenfor hendes arbejde med Permanent Makeup. Som Makeup artist igennem 15 år har hun et særdeles godt kendskab til morfologi, ansigtsformer, øjenformer og æstetiske principper indenfor placering af bryn, eyeliner og læber/konturer.

Martin

Artist
Martin er uddannet kunstner og har således en meget fin og veludviklet sans for æstetik og de helt små detaljer. Han er perfektionist til fingerspidserne og stiller meget høje krav til sig selv og til det arbejde han udfører. Han har været i mesterlære hos Majken i hele 2018 og er således blevet oplært ud fra Majkens principper og visioner ifht. det håndværksmæssige resultat. Martin tilbyder alle former for permanent makeup til dine øjenbryn.

Cilla

Kosmetiker
Cilla er uddannet kosmetiker og har således en grundig viden omkring hud, som har stor betydning i arbejdet med Permanent Makeup. Cilla har arbejdet med permanent makeup i 3 år og er uddannet hos Majken, hun er yderst servicemindet og perfektionistisk og man kan være sikker på en grundig vurdering og rådgivning, når man kommer ind til Cilla. Cilla arbejder primært med maskine og laver således Powderbrows, Ombrebrows, Microblading, Hairstrokes og alle læbebehandlinger samt eyeliners. Cilla er meget vellidt af kunder og kollegaer for hendes varme, positive og smilende gemyt.

Michella

Artist
Elite Artist Michella 🤍 Michella er uddannet vippetekniker og PMU artist. Michella er uddannet i Permanent Makeup hos Elite Scandinavia i 2019 og hun blev håndplukket af Majken selv, grundet hendes store naturtalent. Hun er perfektionist til fingerspidserne og hun sætter barren højt i alt hvad hun foretager sig og lever således fuldt ud op til den høje standard og kvalitet vi bestræber os på at opretholde i alle vores behandlinger hos Elite Scandinavia. Michella tilbyder pt Powder/Ombre brows, men vil løbende blive uddannet i alle PMU teknikker. Hun tilbyder desuden single-, hybrid-, volume eyelash extensions samt lashlift og alm. Brow styling, i form af retning, farvning af bryn.

Jeanette

Artist
Elite Artist Jeanette 🤍 Jeanette har mere end 20 års i skønhedsbranchen og har ligeledes flere års erfaring med Permanent Makeup. Hun er desuden uddannet hudterapeut, vippetekniker, negletekniker og massør og har således en bred erfaring bag sig. Jeanette er desuden grundigt videreuddannet og oplært af Majken Villefrance, således at hendes arbejde lever op til den høje standard og kvalitet vi bestræber os på at opretholde hos Elite Scandinavia. Jeanette udfører alle teknikker indenfor Permanent Makeup.