Elite Team

Majken Villefrance

Elite artist & Master træner
Majken er uddannet Kosmetolog med speciale i avanceret hudterapi og derudover er hun en erfaren Makeup artist. Disse uddannelser giver hende en enorm fordel indenfor hendes arbejde med Permanent Makeup. Som Makeup artist igennem 15 år har hun et særdeles godt kendskab til morfologi, ansigtsformer, øjenformer og æstetiske principper indenfor placering af bryn, eyeliner og læber/konturer.

Michella

Artist
Elite Artist Michella ? Michella er uddannet vippetekniker og PMU artist. Michella er uddannet i Permanent Makeup hos Elite Scandinavia i 2019 og hun blev håndplukket af Majken selv, grundet hendes store naturtalent. Hun er perfektionist til fingerspidserne og hun sætter barren højt i alt hvad hun foretager sig og lever således fuldt ud op til den høje standard og kvalitet vi bestræber os på at opretholde i alle vores behandlinger hos Elite Scandinavia. Michella tilbyder Powder/Ombre brows, alle læberbehandlinger, samt eyeliner.

Cilla

ARTIST
Cilla er uddannet kosmetiker og har således en grundig viden omkring hud, som har stor betydning i arbejdet med Permanent Makeup. Hun har arbejdet med permanent makeup siden 2015 og er uddannet PMU artist hos Majken. Cilla er yderst servicemindet og perfektionistisk og man kan være sikker på en grundig vurdering og rådgivning. Hun arbejder primært med maskine og laver således Powderbrows, Ombrebrows, Microblading, Hairstrokes og alle læbebehandlinger, samt eyeliners. Cilla er meget vellidt af kunder og kollegaer for hendes varme, positive og smilende gemyt.

Martin

Artist
Martin er uddannet kunstner og har således en meget fin og veludviklet sans for æstetik og de helt små detaljer. Han er perfektionist til fingerspidserne og stiller meget høje krav til sig selv og til det arbejde han udfører. Han har været i mesterlære hos Majken i hele 2018 og er således blevet oplært ud fra Majkens principper og visioner ifht. det håndværksmæssige resultat. Martin tilbyder alle former for permanent makeup til dine øjenbryn.

Caroline

Artist
Caroline er vores nye fantastisk dygtige artist, som er meget grundig og top perfektionistisk med sit håndværk. Caroline har været i mesterlære hos Majken og Michella i et lille års tid og er blevet oplært ud fra Majkens principper og visioner ift. det håndværksmæssige resultat. Caroline tilbyder og mestre KUN teknikken Powder Brows. Caroline glæder sig til, at byde dig velkommen her på klinikken.