Elite Team

Majken Villefrance

Elite artist & Master træner
Majken er uddannet Kosmetolog med speciale i avanceret hudterapi og derudover er hun en erfaren Makeup artist. Disse uddannelser giver hende en enorm fordel indenfor hendes arbejde med Permanent Makeup. Som Makeup artist igennem 15 år har hun et særdeles godt kendskab til morfologi, ansigtsformer, øjenformer og æstetiske principper indenfor placering af bryn, eyeliner og læber/konturer.

Martin

Artist
Martin er uddannet kunstner og har således en meget fin og veludviklet sans for æstetik og de helt små detaljer. Han er perfektionist til fingerspidserne og stiller meget høje krav til sig selv og til det arbejde han udfører. Han har været i mesterlære hos Majken i hele 2018 og er således blevet oplært i Microblading, ud fra Majkens principper og visioner ifht. det håndværksmæssige resultat. Martin forventes at kunne tilbyde Traditionel permanent makeup, såsom Powderbrows, læber og eyeliner i løbet af 2019.

Cilla

Kosmetiker
Cilla er uddannet kosmetiker og har således en grundig viden omkring hud, som har stor betydning i arbejdet med Permanent Makeup. Cilla har arbejdet med permanent makeup i 3 år og er uddannet hos Majken, hun er yderst servicemindet og perfektionistisk og man kan være sikker på en grundig vurdering og rådgivning, når man kommer ind til Cilla. Cilla arbejder primært med maskine og laver således Powderbrows, Ombrebrows, alle læbebehandlinger samt eyeliners. Hun er pt også i gang med oplæring i microblading og vi regner med at Cilla kan tilbyde dette i løbet af 2019. Cilla er meget vellidt af kunder og kollegaer for hendes varme, positive og smilende gemyt.

Tina

Kontorassistent
Tina er vores fantastiske uundværlige receptionist samt PA for Majken Villefrance. Tina har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen og fra servicefaget og det er således hende du møder i telefonen, på mailen samt ved ankomst til klinikken og akademiet. Tina er et varmt og hjælpsomt menneske med et stort hjerte og hun er således utrolig vellidt af både kunder, elever og ikke mindst af alle sine kollegaer.