Konsultation

Permanent makeup er en stor beslutning. Derfor anbefaler vi vores kunder at blive konsulteret hos en af vores dygtige behandlere forud for booking af et forløb. Ved en konsultation gennemgår vi dine ønsker og muligheder for permanent makeup.

OBS: Ved ønske om Læber, Hairstrokes og Hybrid er det et krav, at der bookes en forudgående konsultation, for at afstemme om hudtypen er egent til denne teknik. Ved ønske om paramedicinsk tatovering (areola og arkamouflage) hos Line, er det også et krav, at der booket en forudgående konsultation med Line – prisen for denne type konsultation vil blive fratrukket prisen v. behandling.

Priser
Konsultation350 kr.

Colorboost

(Vedligeholdelse af Permanent makeup)

Permanent Makeup er ikke en “rigtig tatovering”, som vi kender fra kropstatoveringer og det er derfor heller ikke “permanent” i den forstand at det kan holde sig pænt uden at man vedligeholder det jævnligt.

Alt Permanent Makeup – uden undtagelser – skal derfor, ligesom andre skønhedsbehandlinger, vedligeholdes for at opretholde et pænt resultat.

Hvor ofte det skal vedligeholdes afhænger først og fremmest af hvilken teknik man har valgt, men det afhænger i høj grad også af hudtype, helbred, livsstil, medicinindtag, sol vaner etc. Der er visse faktorer som påvirker Permanent Makeup negativt og her kan nævnes følgende:

– Sol og livsstil: Både den naturlige sol og solarium er ekstremt skadeligt for din permanente makeup og derfor anbefaler vi også at du ALTID beskytter med en faktor 50, hvis du opholder dig i solen. Er man soldyrker, skal man således også forvente at vedligeholde sit resultat langt hyppigere end de som ikke dyrker solen. Brug af aktive ansigtsprodukter, peelinger og andre kosmetiske behandlinger i ansigtet kan ligeledes påvirke din permanente makeup negativt og forkorte holdbarheden væsentligt.

– Helbred /medicinindtag: Alle forandringer i dit helbred og den medicin du indtager kan påvirke dit resultat, da huden afspejler alle ubalancer i kroppen, hvilket således også vil afspejles i din permanente makeup ift. teknik, så forholder det sig således at, jo mere naturligt et resultat man har fået, jo dårlige holdbarhed. Dvs. at Hairstrokes har den ringeste holdbarhed og vil oftest kræve at man vedligeholder dette hver 6-12 måned. Om det er 6 eller op til 12 måneder er 100% individuelt og afhængig af ovenstående faktorer. Shading-teknikkerne har ofte en smule længere holdbarhed, dog er Soft shading næsten ligeså “skrøbelig” som Hairstrokes og vil kræve at man holder det ved lige oftere end de andre shading teknikker. Som udgangspunkt anbefaler vi at man holder dette ved lige ca. 1 gang om året.

OBS: Såfremt at formen skal ændres, eller der skal bygges ekstra bredde på, kommer der et tillæg på 500 kr. samt at der skal påregnes ekstra touch ups efterfølgende.

Priser / Majken Villefrance
Colorboost.: (efter 6 mdr.- 1 år)3500 kr.
Colorboost: (efter 1 – 2 år4000 kr.
Colorboost: (efter 2 – 3 år)4500 kr.
Tillæg v. hybrid500 kr.
Priser / Cilla, Agneta, Line, og Karina
Colorboost.: (efter 6 mdr.- 1 år)2500 kr.
Colorboost: (efter 1 – 2 år3000 kr.
Colorboost: (efter 2 – 3 år)3500 kr.
Tillæg v. hybrid 500 kr.