Tidsbestilling og afbud

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske ved opkald på 20602064 mandag-fredag ml. kl. 10.00-13.00.
Det er muligt at booke tider til Michella og Jeanette via Online Booking ved at trykke på “BOOK TID” i menuen øverst på siden. Vi anbefaler, at du booker en konsultation (250kr.) for at gennemgå dine ønsker og muligheder.

OBS: Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at booke et forløb til Hairstrokes eller Hybrid via Online Booking, da dette kræver en konsultation først.

Afbudspolitik

Vi har meget travlt og der er lang ventetid på behandlinger. Af denne årsag fører vi også en stram afbudspolitik, uden undtagelser. Annullering af tidsbestilling SKAL ske via mail (klinik@elitescandinavia.dk) SENEST 72 timer før behandlingens start med overskriften ”AFLYSNING”. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.

Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris. Vi forventer desuden, at du som kunde, har læst vores info vedr. Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer risici og forholdsregler der angår Permanent Makeup.

Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst os ved forudgående samtale med os, enten via telefonisk konsultation eller mailkorrespondance, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres:

  • Gammel PMU (lavet i anden klinik)
  • Medicinsk behandling
  • Solbrændt hud
  • I medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande.
  • Graviditet
  • Amning
  • Være fyldt 18 år

Gebyr ved booking af tid hos Majken

Majken Villefrance har lang ventetid og vi booker derfor ofte også langt ind i fremtiden og bruger meget tid på dette samt på at informere og screene alle kunder inden tidsbestilling. Dette gør vi for at sikre det absolut bedste resultat for vores kunder. Vi opkræver således et gebyr ved tidsbestilling af nyt forløb hos Majken Villefrance for den administrationstid vi har i forbindelse med information, vurdering/ screening og tidsbestilling et langt stykke ind i fremtiden.

Gebyret er på 1000 kr. som efterfølgende fratrækkes i behandlingsprisen ved 1. behandling. Beløbet skal indbetales samme dag som tidsbestillingen er foretaget. Såfremt at vi ikke har registreret indbetalingen på vores konto senest 48 timer efter tidsbestilling, vil tidsbestillingen blive annulleret.

Bemærk: Der ydes ingen tilbagebetaling af gebyr i forbindelse med aflysning, sygdom eller andet jævnfør de øvrige betingelser under afbudspolitik. Vi vil dog altid gerne være behjælpelige med at finde en ny tid, men kan ikke garantere at det er indenfor det ønskede interval eller prisramme.

Såfremt at aflysningen sker fra vores side, vil vi naturligvis ligeledes gøre vores yderste for at finde en ny tid hurtigst muligt.

Øvrige betingelser

Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen og kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger. Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar.

Det er desværre ikke muligt at medbringe familie, kæreste eller venner til sin behandling, dette gælder også børn, da vi ikke har et særskilt venterum til dette og vores arbejde kræver megen koncentration og ro og er en tillidssag imellem behandler og kunde.

Skulle du stå på en evt. venteliste, forbeholder vi os retten til at lave opslag via de sociale medier, hvis behov for modeller til undervisningsbrug skulle forekomme eller ved akutte afbud indenfor 48 timer.

Betaling

Hos Elite Scandinavia har vi valgt at fordele betalingen på de enkelte behandlinger i det forløb man skal igennem. På den måde betaler man det højeste beløb ved 1. Behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling man opmåler og tegner/designer formen. Derefter betaler man for sin obligatoriske touch up 6-10 uger senere og de som har brug for en 3. behandling betaler så også for den.

Således er det mere overskueligt rent økonomisk, da man ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang og i stedet kan fordele det ud over de 3-4 måneder det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om man har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger.

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 1-2 behandlinger, før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 6-10 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger ialt før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.