Tidsbestilling og afbud

OBS! ONLINE BOOKING ER PT. LUKKET PGA. TRAVLHED PÅ KLINIKKEN

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske ved opkald på 20602064 mandag-fredag ml. kl. 10.00-13.00.

Det er muligt at booke tider hos Michella, Cilla & Martin via. online booking ved at trykke på “BOOK TID” i menuen øverst på siden.

Vi anbefaler, at du booker en konsultation (350kr.) for at gennemgå dine ønsker og muligheder.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at booke et forløb til Hairstrokes eller Hybrid via Online Booking, da dette kræver en konsultation først.

Afbudspolitik

Vi har meget travlt og der er lang ventetid på behandlinger.

Af denne årsag fører vi også en stram afbudspolitik, uden undtagelser. Annullering af tidsbestilling SKAL ske via mail (klinik@elitescandinavia.dk) SENEST 72 timer før behandlingens start med overskriften ”AFLYSNING”. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.

Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris. Vi forventer desuden, at du som kunde, har læst vores info vedr. Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer risici og forholdsregler der angår Permanent Makeup.

Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst os ved forudgående samtale med os, enten via telefonisk konsultation eller mailkorrespondance, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres:

  • Gammel PMU (lavet i anden klinik)
  • Medicinsk behandling
  • Solbrændt hud
  • I medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande.
  • Graviditet
  • Amning
  • Være fyldt 18 år

Majken Villefrance

Majkens kalender er desværre lukket for nye kunder.

Vi har således reduceret Majkens kalender med op til 50% det seneste år og på sigt vil Majken udgå som behandler på daglig basis og i stedet fungere i rollen som kreativ direktør og Master træner i Elite Scandinavia Academy.

Hun vil som et led i vores markedsførings-strategi fortsat varetage vores influencer – markedsføringskontrakter med de udvalgte ambassadører vi har indgået aftaler med.

Hun vil ligeledes fortsat udføre behandlinger i forbindelse med undervisning og udarbejdelse af undervisnings- samt markedsføringsmateriale for Elite Scandinavia.Derudover vil hun dedikere sin tid til at uddanne og oplære Elite Scandinavia artisterne, så vi kan tilbyde den absolut højeste kvalitet i vores klinik.

Øvrige betingelser

Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen og kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger. Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar.

Det er desværre ikke muligt at medbringe familie, kæreste eller venner til sin behandling, dette gælder også børn, da vi ikke har et særskilt venterum til dette og vores arbejde kræver megen koncentration og ro og er en tillidssag imellem behandler og kunde.

Skulle du stå på en evt. venteliste, forbeholder vi os retten til at lave opslag via de sociale medier, hvis behov for modeller til undervisningsbrug skulle forekomme eller ved akutte afbud indenfor 48 timer.

Betaling

Hos Elite Scandinavia har vi valgt at fordele betalingen på de enkelte behandlinger i det forløb man skal igennem. På den måde betaler man det højeste beløb ved 1. Behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling man opmåler og tegner/designer formen. Derefter betaler man for sin obligatoriske touch up 6-10 uger senere og de som har brug for en 3. behandling betaler så også for den.

Således er det mere overskueligt rent økonomisk, da man ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang og i stedet kan fordele det ud over de 3-4 måneder det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om man har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger.

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 1-2 behandlinger, før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 6-10 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger ialt før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.