Tidsbestilling og afbud

Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske via onlinebooking eller ved kontakt på mail klinik@elitescandinavia.dk

Det er muligt at booke tider hos alle medarbejdere, pånær Majken, via. onlinebooking ved at trykke på “BOOK TID” i menuen øverst på siden.

Vi anbefaler, at du booker en konsultation (350kr.) for at gennemgå dine ønsker og muligheder.

OBS: Ved ønske om hairstrokes, hybrid el. læber, er det et krav at der først bookes en konsultation, så vi kan lave en hud analyse og afstemme om denne er egnet, til den pågældende teknik.

På nuværende tidspunkt er der lukket for tilgang af nye kunder på Majken Villefrance, men det er i stedet muligt at skrive sig på venteliste, ved at sende en mail på klinik@elitescandinavia.dk

 

Afbudspolitik

Vi har meget travlt og der er derfor ofte ventetid på behandlinger.

Af denne årsag er vi nødt til at opretholde en afbudspolitik. Annullering af tidsbestilling SKAL ske via mail (klinik@elitescandinavia.dk) SENEST 72 timer før behandlingens start med overskriften ”AFLYSNING”. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.

Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris. Vi forventer desuden, at du som kunde, har læst vores info vedr. Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer risici og forholdsregler der angår Permanent Makeup.

Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst os ved forudgående samtale med os, enten konsultation eller mailkorrespondance, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres:

  • Gammel PMU (lavet i anden klinik)
  • Medicinsk behandling
  • Solbrændt hud
  • I medicinsk behandling for akne, eller andre betændelsestilstande.
  • Graviditet
  • Amning
  • Være fyldt 18 år

Majken Villefrance

Majkens kalender er desværre lukket for nye kunder, men det er igen muligt at opskrive sig på venteliste. For opskrivning kontaktes os da på klinik@elitescandinavia.dk

Vi har været nødsaget til at reducere Majkens kalender med op til 50% de seneste år for at give Majken mere tid til at fungere i rollen som kreativ direktør og alt hvad dette indebærer.

Hun vil som et led i vores markedsførings-strategi fortsat varetage vores influencer – markedsføringskontrakter med de udvalgte ambassadører vi har indgået aftaler med.

Hun vil ligeledes fortsat udføre daglige behandlinger, dog i et mindre omfang end tidligere samt i forbindelse med undervisning og udarbejdelse af undervisnings- samt markedsføringsmateriale for Elite Scandinavia.

Derudover vil hun dedikere sin tid til at uddanne og oplære Elite Scandinavia artisterne, så vi kan tilbyde den absolut højeste kvalitet i vores klinik.

Øvrige betingelser

Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen og kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger. Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar.

Det er desværre ikke muligt at medbringe familie, kæreste eller venner til sin behandling, dette gælder også børn, da vi ikke har et særskilt venterum til dette og vores arbejde kræver megen koncentration og ro og er en tillidssag imellem behandler og kunde.

Skulle du stå på en evt. venteliste, forbeholder vi os retten til at lave opslag via de sociale medier, hvis behov for modeller til undervisningsbrug skulle forekomme eller ved akutte afbud indenfor 48 timer.

Betaling

Hos Elite Scandinavia har vi valgt at fordele betalingen på de enkelte behandlinger i det forløb man skal igennem. På den måde betaler man det højeste beløb ved 1. Behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling man opmåler og tegner/designer formen. Derefter betaler man for sin obligatoriske touch up 6-10 uger senere og de som har brug for en 3. behandling betaler så også for den.

Således er det mere overskueligt rent økonomisk, da man ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang og i stedet kan fordele det ud over de 3-4 måneder det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om man har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger.

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 1-2 behandlinger, før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 6-10 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger ialt før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.