All about eyes

MODUL 3: ”ALL ABOUT EYES”

På dette modul arbejder vi fortsat ud fra visionen om at man bør klædes mest muligt på til at forstå og lære de universale teknikker til at skabe mest muligt fra starten af.

Her lærer du alt om pigmentering af øjne (eyeliner) og du lærer at lave både vippefortætning, alm. eyeliner, eyeliner med vinge samt let smokey effekt.

OBS: Det er en forudsætning at du har gennemført PRE-modulet “Grundlæggende viden” inden deltagelse på “All about eyes” eller at du har en grundlæggende viden fra en anden kursusudbyder.

MÅLSÆTNING MED KURSUS

At forstå eyeliner.

1. DAG:

Kl. 10.00 Kl. 12.00 Kl. 12.30 Kl. 14.00

Kl. 15.30

og kunne udføre de grundlæggende teknikker til at skabe alle former for pigmentering af

– 12.00: Teori om øjne, pigmentering af eyeliner, nåle og teknikker. – 12.30: Frokost
– 14.00: Demonstration på model (udføres af træner)
– 15.30: Træne på måtter/dukkehoved

– 16.00 Afslutning & oprydning

2. DAG:

Kl. 9.30 – : Praktisk træning på modeller

OBS: Man lærer naturligvis ikke at pigmentere perfekt på 2 dage, det tager både tid og masser af træning at mestre teknikkerne, man skal derfor investere mest mulig tid i at træne sine færdigheder efterfølgende, på daglig basis, på øveskind.

I gruppen vil der være opgaver der løbende skal løses og nogle af disse skal godkendes inden at man må starte behandlinger op på rigtige kunder. Opgaverne omhandler primært selve pigmenterings-teknikkerne.

Som udgangspunkt skal man regne med at bruge ca. 6 måneder på at finpudse sine teknikker, inden at det kan anbefales at gå videre til et nyt modul (Læber eller bryn)

CERTIFIKAT FRA NOUVEAU CONTOUR DANMARK

Efter endt kursus modtager du et bevis for deltagelse i kurset, dette er dog ikke det endelige Certifikat.

For at modtage det endelige Certifikat og dermed titlen som Nouveau Contour Artist i den pågældende disciplin skal der trænes tilstrækkeligt til at mestre teknikkerne og vi skal se færdige tilfredsstillende resultater i supportgruppen.

Info

For tilmelding og reservation af plads på kursus opkræves depositum på 5.000 DKK. Rest beløbet opkræves 1 måned før kursets start.

OBS: Ved udeblivelse fra kurset vil depositum ikke refunderes. I tilfælde af færre end 3 tilmeldinger forbeholder vi os retten til at aflyse holdet, hvor efter at man vil blive tilbudt en plads på næste hold.

Pris
Pris for dette kursus15.000 DKK. ex. moms.