All about lips

MODUL 2: ”ALL ABOUT LIPS”

På dette modul arbejder vi fortsat ud fra visionen om at man bør klædes mest muligt på til at forstå samt lære de universale teknikker som kræves for at kunne udvikle sig mest muligt fra starten af. Hvis man kender disse grundlæggende shading teknikker, så er man godt rustet til at kunne udvikle sine kreative færdigheder i et langt hurtigere tempo. Dog afhænger det altid af den enkeltes egen indsats.

På kurset her lærer du alt om pigmentering af læber, den bagvedliggende teori, morfologi, optegning, do`s and dont` og du lærer at pigmentere Lipliner samt de grundlæggende teknikker til toning.

Efter kurset kender du således alle teknikker til brug ved Lipliner med toning og full lips.

OBS: Det er en forudsætning at du har gennemført PRE modulet – “Grundlæggende viden” inden deltagelse på “All about Lips” eller at du har den grundlæggende viden fra en anden kursusudbyder.

MÅLSÆTNING MED KURSUS

At forstå og kunne udføre de grundlæggende teknikker til at skabe alle former for pigmentering af læber med maskine.

1. DAG:

Kl. 10.00 – 12.00: Teori om læber, pigmentring af lipliner, toninger og full lips, samt grundig gennemgang af nåle og teknikker.
Kl. 12.00 – 12.30: Frokost
Kl. 12.30 – 14.30: Demonstration på model (udføres af træner)

Kl. 14.30 – 15.30: Træne på måtter/dukkehoved Kl. 15.30 – 16.00 Afslutning & oprydning

2. DAG:

Kl. 9.30 – : Praktisk træning på modeller

OBS: Man lærer naturligvis ikke at pigmentere perfekt på 2 dage, det tager både tid og masser af træning at mestre teknikkerne, man skal derfor investere mest mulig tid i at træne sine færdigheder efterfølgende, på daglig basis, på øveskind.

I gruppen vil der være opgaver der løbende skal løses og nogle af disse skal godkendes inden at man må starte behandlinger op på rigtige kunder. Opgaverne omhandler primært optegning af læber samt selve pigmenterings-teknikkerne.

Som udgangspunkt skal man regne med at bruge ca. 6 måneder på at finpudse sine teknikker, inden at det kan anbefales at gå videre til et nyt modul (Eyeliner eller bryn)

CERTIFIKAT FRA NOUVEAU CONTOUR DANMARK

Efter endt kursus modtager du et bevis for deltagelse i kurset, dette er dog ikke det endelige Certifikat.

For at modtage det endelige Certifikat og dermed titlen som Nouveau Contour Artist i den pågældende disciplin skal der trænes tilstrækkeligt til at mestre teknikkerne og vi skal se færdige tilfredsstillende resultater i supportgruppen.

INFO

For tilmelding og reservation af plads på kursus opkræves depositum på 5.000 DKK. Rest beløbet opkræves 1 måned før kursets start.

OBS: Ved udeblivelse fra kurset vil depositum ikke refunderes. I tilfælde af færre end 3 tilmeldinger forbeholder vi os retten til at aflyse holdet, hvor efter at man vil blive tilbudt en plads på næste hold.

Pris
Pris for dette kursus15.000 DKK. ex. moms.